baner-kategorija-mali-1
baner-kategorija-mali-2

O nama

AD marketing Čačak - usluge štampe

Posedujemo kompjuterizovane mašine za vez, koje u najkraćem roku izrađuju vez po Vašoj želji. Nudimo Vam atraktivnu uslugu veza za sve vrste konfekcija.
Izrada veza raznih motiva:

  • izrada veza Vašeg znaka firme (logotipa)
  • izrada amblema sa vezom
  • izrada grbova sa vezom

Sito štampa tekstila

Sito štampa je idealna je za štampanje tekstila i predmeta proizvoljnog oblika, kao i za štampu preslikača koji se kasnije koriste za dekorisanje posuđa i keramike. Tehnikom sito štampe je moguće štampati ilustracije i tekst u jednoj ili više boja na praktično svim materijalima koji podrazumevaju papir (gladak i rebrasti - više vrsta), plastične (PVC) materijale tipa folije, samolepljive folije, juvidure, polietilenske kese, upaljače, olovke, priveske, rokovnike (skaj i koža), metalne površine i sl.

Tampon štampa

Tampon štampa se koristi za proizvode koje je na drugi način nemoguće odštampati i to u medicinskoj i automobilskoj industriji, industriji odjeće, elektronike, sportske oprema i igračke. Takođe se može koristiti za nanošenje funkcionalnih materijala kao što su vodene boje, lepkovi i maziva.
A.D. Marketing svim svojim klijentima nudi uslugu tampon štampe na: hemijskim olovkama, upaljačima, privescima, rokovnicima, satovima, šoljama, pikslama i mnogim drugim reklamnim artiklima.

Flexo štampa

Ukoliko imate potrebu za štampom kartonskih kutija, džakova ili AL folija i ambalaže, flexo štampa je rešenje za Vas. Uz korišćenje savremenih mašina i tehnika postižemo da kopija izgleda kao original, proverite.

Offset štampa

Precizna štampa vrhunskog kvaliteta u velikim tiražima! A.D. Marketing Vam nudi offset štampanje vrhunskog kvaliteta uz korišćenje najsavremenije tehnologije koju Vam obezbeđuje naš studio. Ukoliko vam je potrebna štampa kataloga, brošura, postera u jednoj ili više boja, u velikim ili mnogo velikim tiražima onda ste na pravom mestu! Za A.D. Marketing kratki rokovi su izazov, tehnologija saveznik, a kvalitet znak raspoznavanja!